Utile

Calitatea și profesionalismul ne recomandă, experiența de10 ani in curatenie!

 

Best Clean Solution – specialiști în curățenie! Ne-am început activitatea în acest domeniu având în minte beneficiarul și satisfacția completă a acestuia. Am crescut an după an, ajungând ca astăzi să sărbătorim 10 ani de existență pe piața serviciilor de curățenie din România.

Ne-am creat reputația nu doar prin calitatea serviciilor oferite, ci și prin rețeaua de clienți, care ne-au ales de fiecare dată când au avut nevoie de curățenie impecabilă. Încercăm în fiecare zi nu doar să ne menținem la aceleași standarde ridicate de calitate, ci și să ne autodepășim. Și găsim în clienții noștri motivația necesară pentru a fi cei mai buni în fiecare zi!

10 ani împreună, 10 ani de curățenie lună!

Echipa noastră s-a format pe baza unor criterii pe care ni le-am impus de la bun început. Să fim profesioniști 100%, până la capăt și-n orice situație. Nu mergem să facem doar curat la clienții noștri, ci să le oferim mai mult timp liber și o curățenie de durată. Folosim doar produse de curățenie certificate și care fac cu adevărat curățenie. Ne interesează ca tot ceea ce facem să îi ofere clientului satisfacție pe termen lung. Prețurile noastre vor fi întotdeauna accesibile. Și, până acum, ne-a reușit!

Fiecare membru al echipei noastre știe ce are de făcut. Acest lucru înseamnă că nu pierdem niciodată timpul degeaba. Pentru că atât timpul clientului, cât și timpul nostru sunt la fel de valoroase. Noi am ales să investim în oamenii pe care îi trimitem la client. Pentru că fiecare beneficiar al serviciilor noastre este unic, așa că îi oferim servicii individualizate. De aceea, membrii echipei noastre știu că a face curat într-o locuință nu înseamnă doar curățenie propriu-zisă.

Înseamnă să ai grijă de suprafețe, de obiectele de camere și de modul în care acestea vor fi protejate ulterior. Fiecare cameră necesită anumite operațiuni de curățenie. Dacă aveți impresia că o firmă de curățenie face doar curat, aspiră, șterge praful, curăță geamurile și altele, noi facem mai mult. Ne dorim ca în momentul în care plecăm de la locație, aceasta nu doar să strălucească de curățenie. Vrem ca această să fie așa pentru cât mai mult timp!

 

Acest lucru înseamnă că fiecare suprafață în parte va fi tratată așa cum trebuie. Noi nu doar facem curat, ci oferim locuinței tale aspectul de acasă. Pentru că știm că aici vrei să te simți bine. Pentru că este locul în care te simți în siguranță, fără alergeni și praf. Pentru că îți dorești ca tu să mai faci doar mici operațiuni de întreținere a curățeniei, alege cu incredere o firma de curatenie din Bacau. Bazează-te pe noi oricând ai nevoie! Fiindcă suntem aici de 10 ani, doar pentru tine!

Call Now Button