Spalatorie Covoare Bacau

Servicii Profesionale de Curățare Covoare Bacău

Protejează-i pe cei mici și păstrează-ți casa curată! Folosim soluții sigure fără chimicale care curată în profunzime și conferă un parfum natural discret.

Curățenia înseamnă sănătate, iar o casă curată începe cu pardoseli și covoare. Cu toții știm cât de important este un covor bine igienizat pentru siguranța copiilor noștri încă de la primele luni de viață. De aceea, utilizarea produselor sigure, fără alergeni și chimicale este o prioritate pentru noi. 

Pe lângă aspectele legate de siguranță, punem foarte mare accent pe rezultat. Tratăm fiecare problemă în mod specific și suntem atenți atât la petele de murdărie, cât și la țesătura din care este făcut covorul pentru a preveni degradarea acestuia în timp. Astfel, nu lăsăm doar aparatura lucreze pentru noi, ci ne implicăm activ în rezolvarea fiecărei probleme. 

☑️ Fără chimicale, ☑️ Fără alergeni, ☑️ Sigure pentru sănătate

Curatare in Profunzime

Fără chimicale | Fără alergeni | Parfum natural –  Murdăria este curățată în profunzime și fiecare problemă specifică este tratată corespunzător oferind o atenție deosebită și țesăturii din care este fabricat covorul. Astfel, prevenim degradarea acestuia în timp, decolorarea sau estomparea culorilor, destrămarea franjurilor etc. 

Solutii Profesionale si Sigure

Folosim aparatură modernă de ultima generație, însă nu le lăsam doar utilajele lucreze pentru noi. De foarte multe ori este nevoie de o tratare manuală a petelor mai dificile. De aceea, facem o analiză detaliată a problemelor și le abordăm pe fiecare în parte într-un mod special.

Parfum natural

Ridicare de la domiciliu – Iți este greu aduci covorul la spălătorie? Nicio problemă! Ne ocupăm tot noi! Iți preluăm covorul murdar din Bacău sau din împrejurimi și ți-l aducem înapoi ca nou: curat, igienizat, pufos și discret parfumat. Tu trebuie doar ne contactezi.

Contacteaza-ne pentru o estimare gratuita!