Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare Bacau

Efectuam dezinsectii pentru curti, gradini, parcuri, terase impotriva tuturor insectelor ce pot aparea odata cu incalzirea vremii ( capuse, tantari, muste, viespi etc ) .

Executam operatiuni de combatere a gândacilor, tântarilor, mustelor, capuselor, puricilor, plosnitelor, sobolanilor, soarecilor, virusilor etc., prin servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, atât în mediu urban cât si rural.

Prestam servicii pentru: persoane juridice, persoane fizice, asociatii de proprietari, institutii, etc.

Suntem o echipa formata din persoane cu experienta în domeniu, fiind calificati (Agenti Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie) si instruiti (Curs notiuni fundamentale de igiena) pentru prestarea unor astfel de servicii.

Folosim doar substante avizate de catre ministerul sanatatii, care nu sunt nocive pentru plantele si animalele aflate in zonele tratate .

Informeaza-ne de problema ta, iar noi te vom ajuta!

Lucrari de dezinfectie

Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se doreste distrugerea formelor vegetale ale microorganisemelor din mediu inconjurator in vederea combaterii si prevenirii bolilor ce sunt transmisibile si diverselor infectii.

Lucrari de dezinsectie

Dezinsectia este un procedeu prin care realizam distrugerea insectelor si parazitilor ce sunt purtatori de boli si pe care nu ii dorim in preajma nostra. Executia lucrarilor de dezinsectie se face cu ajutorul unor substane profesionale si a unor echipamente speciale ce reusesc imprastierea substantelor deparazitare in locurile greu accesibile.

Lucrari de deratizare

Deratizarea este absolut necesara atunci cand aveti de a face cu rozatoarele, deoarece pot transmite boli, polueaza, distrug alimentele si pot duce la pierderi economice. Deratizarea se face regulat – de obicei o data la trei luni, in scopul prevenirii refacerii rapide a coloniei daunatorilor.

Contacteaza-ne pentru o estimare gratuita!

    Efectuam operatiuni de dezinfectie, dezinsectie si deratizare de calitate!

    „Cu noi va protejati casa, sanatatea si afacerea”

    Servicii profesionale D.D.D. cu aparatura/insecticide/ratacide omologate si avizate de catre legislatia Romana si UE personal calificat.